Nog steeds dezelfde melding met 0000xc00009a zoiets. In dit bestandje zouden onderstaande 2 regels opgenomen moeten zijn.

  • In het menu dat verschijnt, klik je op instellingen.
  • Het zijn https://windll.com/nl/dll/other/rgss202e hulpfiles die door Windows in allerlei applicaties worden gebruikt om buttons, vensters en schuifbalken te controleren.
  • Jij wilt graag bijdragen aan de daadwerkelijke veiligheid van onze klanten.
  • Deze zijn standaard geinstalleerd op Windows RT en hoef je dus niet apart te kopen.

Altijd op de hoogte van het laatste VPN, online privacy en cybersecurity nieuws. Microsoft heeft voor Windows Insiders al beta builds beschikbaar gesteld. Deze builds zijn echter incompleet en bevatten nog de nodige bugs en instabiliteit. De officiële releasedatum is gezet op 5 oktober 2021. Als we echter de roddelmachine moeten geloven, dan ligt Windows 11 vanaf eind oktober 2021 in de digitale schappen.

Surface Laptop

Dat gezegd hebbende, met het trackpad aan de kant, lijkt het vervangen van een toetsenbord en behuizing goed te doen. En het is ongeveer 1.5 ziljoen keer makkelijker dan welke hedendaagse MacBook Pro dan ook. Ondanks de nodige koppige schilden, lijkt deze demontage bijna te makkelijk—de koellichaammodule is er al uit en tot nu toe is er nog niets onherstelbaar kapot gegaan. Komen we er nu pas achter dat deze speakers het geluid direct door het toetsenbord heen sturen, zonder enige externe speakergrille of -poort?

Elke Upgrade Is Een Risico

Het voordeel van apparaten per klasse aan te sturen is dat leveranciers kleine files met aanvullende instructies hoeven te leveren. Hoewel de meeste Dynamic Link Libraries eindigen op de bestandsextensie .DLL, kunnen anderen .OCX, .CPL of .DRV gebruiken. Updates kunnen op deze manier ook makkelijker, sneller en veiliger worden uitgevoerd. Vind de juiste informatie over wat dll.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen. Dan kun je de dll niet zo uitvoeren en heb je dus idd iets anders nodig. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken. Welke processen worden op dit moment niet ondersteund?

Optie 7: Heeft De Iphone Waterschade?

Want een ieder die Windows 10 professioneel gebruikt weet dat dit predicaat nog lang niet verdiend is. Het lijkt er echter op dat Microsoft ongelooflijke haast heeft om zoveel mogelijk upgrades- en updates achter elkaar uit te rollen de laatste tijd. De nieuwste Windows 10 upgrade levert een groot risico voor gebruikersbestanden als documenten en foto’s op. Steeds meer mensen melden dat ze alles na de upgrade kwijt zijn. Wachten met upgraden is dus belangrijker dan ooit! Het lijkt op de allergrootste blunder tot nu toe van Microsoft, als het gaat om ’t uitrollen van upgrades. Wereldwijd klagen steeds meer gebruikers over het feit dat ze na de upgrade naar 1809 al hun documenten, foto’s en andere spullen kwijt zijn.